Logo-coatr

over ons

TRANSPORT

Coatr kan desgewenst ook het transport van uw materialen en producten verzorgen. Onze vrachtwagens en bestelbussen rijden door de hele Benelux om uw als klant optimaal te ontzorgen. We halen het materiaal graag bij u op en kunnen het zelfs bij uw klant of bouwlocatie leveren. Informeer naar onze routedagen of wij uw oppervlaktebehandeling nog completer kunnen maken.  

flexibel

Op de plaats van bestemming kan het materiaal gelost worden met de meeneemheftruck, daardoor zijn we flexibel bij laden en lossen.

locatie

We halen het materiaal graag bij u op en kunnen het zelfs bij uw klant of bouwlocatie leveren. Informeer naar onze routedagen of wij uw oppervlaktebehandeling nog completer kunnen maken.  

droog

Onze opleggers zijn uitgerust met zeilen, dus uw product wordt altijd droog vervoerd.DE service van COATR

service

Onze service gaat veel verder dan het poederlakken van uw producten. Wij regelen eventueel voor u ook de laatste behandeling aan uw profielen, zoals ontdreunings-, en beschermfolie plakken.

Daarnaast hebben wij als doelstelling het aantal afgelegde kilometers van uw profielen zo laag mogelijk te maken. Om dit te realiseren kunnen wij uw profielen en plaatwerk desgewenst per detail verpakken met uw speciale verpakkingswensen en rechtstreeks vanuit Coatr aan uw klant of afnemer leveren.

Onze levertermijnen benaderen die van de strikt noodzakelijke doorlooptijd in de productielijn. Ook voor al uw vragen over het meest geschikte coatingsysteem voor uw toepassing kunnen wij u adviseren. Onze bedrijfsstructuur is gericht op persoonlijk contact met u als klant.

Voor projecten met een langere doorlooptijd bieden wij de mogelijkheid van tijdelijke opslag. Wij verzorgen transport vanaf de coaterij naar de opslaglocatie en na uw afroep naar uw project.

Alles in 1 hand en opslag onder de juiste condities. U roept af en wij leveren op uw project. Opslag is al mogelijk vanaf een vierkante meter.

capaciteit

Bij Coatr hebben we een totale capaciteit van 350.000 m2 per jaar. Zowel stukwerk als grote reeksen kunnen wij voor u van het benodigde laklaag voorzien. Profielen op handelslengtes en/of gezaagd op diverse lengtes, plaatwerk bewerkt en gezet en kleine onderdelen worden moeiteloos gelakt en desgewenst verpakt volgens uw specificatie.

Afmetingen productielijnen
Chemisch voorbehandelen:  
Lengte 6500mm, Hoogte 1500mm, breedte 1200mm

lijn 1

Ovendoorgang:
Lengte 6500mm, Hoogte 1500 mm, breedte 1200 mm

Spuitcabine:
Lengte 8500mm, Hoogte 2200mm, Breedte 1000mm

lijn 2

Ovendoorgang:
Lengte 6500mm, Hoogte 1500 mm, breedte 1200 mm

Spuitcabine:
Lengte 8500mm, Hoogte 2200mm, Breedte 1000mm

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op
coatr coatingsystemen

coatingsystemen

Afhankelijk van de eisen die worden gesteld aan de coating zijn er verschillende type poeders aan te brengen.
De meest gebruikte zijn:
Epoxy

Voor binnentoepassingen of als primer in een meerlagensysteem metgoede corrosie-, en chemische bestendigheid.

EpoxyPolyester

Binnentoepassing; goede vloei en diverse effectlakken mogelijk.

Gemodificeerde polyester

Qualicoat 2: buitenbestendig superdurable (beter kleur en glansbehoud).

Poeders en kleuren

Vanuit Coatr werken wij samen met alle grote Europese poederlakfabrikanten zoals o.a. Axalta, Oxyplast, Tiger. Standaard in onze voorraad zijn de RAL-kleuren in hoogglans, satijnglans en mat. Verder zijn de populaire fijnstructuur poeders grotendeels op voorraad.

Polyester

Qualicoat 1: buitenbestendig.

Mogelijkheden

Tevens zijn er vele mogelijkheden voor effecten in de coating. Dit zijn o.a. fijn structuur, parelmoer, Anodic en Cortenstaal-look.